Vääksyssä järjestettiin lappalaiskoirien keväterkkari. Itse olin talkoopuuhissa, mutta oli tytöilläkin rankka viikonloppu! Perjantaina nimittäin Marjo, Leimu ja Tonttu tulivat meille ja olivat koko viikonlopun. Jaava ainakin tykkäsi, kun sen mielestä pennut on niin "ihania".. Mette "Metukka" Makkonen tykkäsi oikeasti, kun Leimu the best friend tuli käymään ja Tontun kanssa leikit sujui hyvin. Pitihän lasten vähän tietysti tapellakin ;). Myrtti aluksi kertoi Tontulle, että se on muuten aika pieni poika ja sitten se kohteli sitä samoin kuin Metteä. Myrtti jaksoi leikkiä sekä Leimun että pikkusten kanssa. Myrtti myös puuttui, jos pentujen leikit meni liian totisiksi.

Sunnuntaina nähtiin Myrtin ihanaa Ilpo-poikaa eli Meten veljeä. Ilpohan oli se poika3 eli Ilmiskooppi. Voi juku, kuinka ihana Ilpo oli edelleen! Ihan äitinsä poika, tykkään Ilposta niin kovin! Myrtin piti lytätä heti ensiksi Ilpo ihan lyttyyn, mutta sen jälkeen, kun oli kerrottu, että mitkä oli asetelmat, Myrtti leikitti Ilpoa kivasti. Ilpo ja Mettekin leikki keskenään, kunhan ensin oli vähän myös tapeltukin.. ;) 


Nyt täällä makoilee kolme väsynyttä lapinkoiratyttöä, taidetaan vähän ottaa rennommin tuo alkuviikko.. :) Kiitos kavereille erkkariseurasta, kivaa oli!