Jonnan ja porotyttöjen kanssa tokoa Löytynmäellä.

Mette aloitti pienellä seuraamisella, paikallaistuminen ja perusasentoa pienellä häiriöllä. Hiljainen Mette. Ei ääntä edes autosta ulos tultaessa!

Meten toinen setti koostui parista vauhtinoudosta, eka hyvä, tokalla toi jonkun solmuluun, kun ei löytänyt kapulaa (toimi kuitenkin samoin kuin normi kapulalla :D) ja loppuun vielä yksi onnistunut. Mette oli taas hiljaa <3

Jaavan kanssa ruutua. Säälittävää.. Lopuksi ihan lyhyeltä matkalta kosketuslätkälle, jo alkoi onnistumaan. Vielä kaket, jotka hienot! Vähemmän etenemistä kuin eilen. Yksi väärä asennonvaihto.

Myrtti teki seuraamista (hyvää), molemmat jäävät (hienot) ja loppuun vielä seisomisessa pysymistä etupalkalla. Toi pitää ottaa treenilistalle, kiitti Jonna!

Jaava on ainut ken on tässä saanut tehdä sisäjuttuja. Tunnaria siis.. Eilen ekalla nappasi vaan jonkun, kun ensin vouhotti. Uudemmilla yrityksillä tuli oma, mutta maisteli, vaihteli jne. Tänään ekalla toi väärän, vaikka haisteli. Tämän jälkeen meno rauhoittui ja haisteli melko rauhallisesti ja toi oman. Vielä pari toistoa, jolla rauhallisempaa haistelua ja oman tuonti! Ei siis maistelua ja vaihtelua.