Kukkilassa käytiin tekasemassa pienet tokot Lauran ja porotyttöjen kanssa. Jaava aloitti paikkamakuulla Taimin kanssa. Hyvin meni. Jaava treenaili kokonaisuutta sopivissa väleissä palkaten. Alkuun pieni seuraaminen (tosi hyvä!), liikkeestä istu (tosi hyvä!), luoksari palkaten maahanmenosta ja molempien stoppien käskyttelyistä (muuten hyvä, mutta maahanmenon jälkeisestä sivulletulosta ei tullut mitään. Jaava ajatteli yhdistää luoksarin ja kaket :D), normi noudossa palkkasin luovutuksen jälkeen perusasennossa pysymisestä (tää ollu ongelma, nousee seisomaan kapulan irroituksen jälkeen), metalli tehtiin Taimin kapulalla (ja olihan vaikeeta, piti pyörittää ja nostaa ja kaivaa jaja.. ), kaukot (eka setissä taas teki istumisesta maahanmenon kun piti seisoa. Tehtiin uudelleen ja muuten hyvä, mutta yhteen maasta seisomiseen 2 käskyä) ja loppuun pitkä seuraaminen. Loppupalkka kesken kaiken. Paljon vielä tehtävää, mutta paremmalle näytti kuin viimeiksi.

Myrtti aloitti myös paikkamakuulla Taimin kanssa. Lähti hipsimään piilolle ja palautin sen vähän nuhdellen. Uusi yritys ja pysyi. Tää vaatii paljon treeniä. Pitää nöyrtyä ja palata alokkaan makuisiin... Omalla vuorolla luoksetulon stoppeja Lauran palkatessa. Taidan vaihtaa käsimerkin, hmm... Taisia reagoida alakautta tulevaan huitasuun paremmin kuin yläkautta. Loppuun pitkää seuraamista ja Myrttihän teki hienosti hommia!! Ei tippunut juoksussakaan ja loppupalkka superista käännöksestä olikohan oikeelle vai täyskäännös.Ei voi muistaa...

Mette aloitti uuden lelun testauksella ja taisi vihdoin löytyä The Lelu. Tyyppi oli ihan innoissaan ja rallatteli menemään. Seuraamisen käännöksiä vasuriin, noutojuttuja, luoksetuloja. Noutoa tehtiin vauhtinoutona ja helpotettuna niin, että ei saanut heti sännätä kapulalle. Siinä on aina tullut haukkua, mutta viskasin kapulan ihan lähelle, niin teki hiljaa. Palkka tuli heti kun kääntyi ja nosti kapulan. Meme on vaan aika ihku ja teki TAAS hiljaa. Mistäköhän nyt tuulee?? Pitää ehkä nauttia tästä, kun eiköhän tää vielä tästä kosahda :D.

PS. Jotain hyötyä tästä päivittäisestä reilun parin tunnin junassa istumisesta, blogi ainakin päivittyy ajallaan.