Eilen pikaiset tokot Launeella. Sinne oli rakennettu kehänauhat ja kaikki, joten Jaavalle pelkkää ruutua. Ei löytynyt ei, vaikka siellä oli lätkä. Jaava meni ekalla tsiikaamaan takakulman tötsän (oli ehkä metrin päässä ruudusta), tokalla juoksi takareunan yli ja kolmannella löytyi lätkälle ja sen jälkeen hyviä toistoja. Näitä kehänauhailuita pitäisi siis "ehkä" reenailla :P Ennen kehäänmenoa naksutellen seuraamista ja istumisessa pysymistä.

Myrtille vauhtinoutoja, seuraamista naksutellen, kaukoja (olipas vaikeita alkuun) ja loppuun pidempi seuraaminen. Motivaatio oli kohdillaan ja kapulalle mennessä jopa murisi, jes :)

Metukka aloitti karvalelulla leikkimisellä (kun se ite nappas sen autosta..). Vauhtinoutoja MONTA, ei yhtään haukkua, ei yhtään haukkua!!! Piiitkiä imutusseuraamisia, välillä nami, välillä ei. Hmmm. Pitää palata askel taaksepäin, seuraamisasento ja -paikka on menneet huonommaksi. Luoksetuloja ja stoppeja, hienoo! Treenit kruunasi se, että Meme oli lähes koko treenin hiljaa. Ei haukkunut/vinkunut kertaakaan liikettä tehdessä ja pari haukahdusta tuli, kun oli "vapaalla" ja komensi namia. Olin ehkä järkyttynyt, kun ei se oo ikinä tehnyt noin hiljaa.. Nyt oli joku vialla :D Ehkä se seuraavissa treeneissä sitten huutaa senkin edestä..