Vakkari agit meni aikasta mukavasti. Aloitettiin A:lla, ei oltukaan tehty aikoihin. Tein parit alastulot, pari kertaa hihnassa ja pari kertaa irti. Mä tykkäsin, Metellä on hyvä asenne, tietää mitä tekee ja tekee hyvin. Nyt jos vaan saisi pidettyä tuollaisena.. Jos ei ikinä tekiskään radalla vaan ainoastaan yksittäisenä? ;) Tehtiin parit valssit, sylkkärit ja irtoamista. Loppuun yksi takaaleikkaus ja se oli ehkä treenin parasta antia. Siihen oli hyvä lopettaa.

Jaava teki palkatta liikkeestä istu + nouto + luoksari + kaket + suora luoksari + kaket. Muuten ihan jees, mutta luoksarissa ennakoi, joten tehtiin vielä uudelleen suora, joka oli huono. Loppupalkan halusin antaa kaukoista, joten ne vielä uudelleen. Pieniä virheitä sille tulee, ei mee ekalla maahan, luoksarissa maahanmenon jälkeen pari käskyä, nousi seisomaan maahan jätöissä jne. Näitä vahvistelin vielä erikseen. Pitäisi vaan saada Jaava hiffaamaan kokonaisuuksia, niin ei tulisi tyhmiä virheitä. Nuo virheethän kertoo vaan epävarmuudesta.

Myrtin kanssa seuraamista, noutoja, kaukot ja seuraamista. Myrtti oli etevä  Noudon asenne alkaa olemaan kunnossa ja kaukoissa ei jumitellut, vaikka takana häiriötä. Seuraamisessa sai loppupalkan mageesta täyskäännöksestä. Ihana Myrtti.