Meinaa loppua vuorokaudesta tunnit kesken, mutta onneksi kesäillat on valoisia :)

Maanantaina tokoiltiin Lauran ja porotyttöjen kanssa jenkkiksellä. Alkuun paikallamakuut. Ei ongelmia. Molempien kanssa vähän kokeenomaista, mutta sopivissa väleissä palkaten. Myrtin ongelma alkaa treeneissä aukeamaan ja se jopa vastasi mun kehuihin. Loppuakohti se kuitenkin nuupahti. Onneksi se nosti ihan vähän virettä viimeisessä seuraamisessa, josta pääsin palkkaamaan. Ehkä tää joskus tuottaa tulosta ja palkkaamattomuus aiheuttaa nuutumisen sijaan vireen nousua. Jaava reenaili ihan mukavasti, ainoastaan ruudussa oli vähän jotain häikkää. Muuten ei tainnut mitään kummempia ongelmia olla. Mettekin treenaili, kun vaan muistaisi, että mitä... Ainakin metallia, häiriköityä pertsaa ja varmaan seuraamisia. Niin ja loppuun vielä paikkamakuuta. Ohhoh, kohta ollaan jo sen suhteen ylikunnossa.

Eilen omalla jengillä patarilla. Jaavan ohjelmistoon kuului ruudun paikkatreenit, luoksari stopeilla + suorilla (koska eräs osasi tehdä kauniita maahanmenoja ilman käskyä) ja kaket. Myrtti treenaili seuraamista naksutellen ja vasempaan käännöksiä vahvistellen, kaukoja, ruutua ja luoksarileikkiä. Metelle tein ekaa kertaa keppi-ilmaisujäljen niin, ettei nähnyt sen tekoa. Kolme keppiä ja alku oli sählinkiä. Ilmaisi kuitenki kepin ja taas vähän sohlattiin, mutta toisenkin kepin ilmaisi kun sattui sen huomaamaan. Sen jälkeen se saikin ideasta kiinni ja nenä painui maahan ja kolmas oli jo mallikas suoritus. Halusin vähän vahvistella ja tein uuden 4 kepillä. Ja voi jukra, tyyppi meni sen ihan tosi hienosti. Ja kepillä sen piti mennä oikein voimalla maahan, ihana Meme <3 Mette ottaa jotkut asiat aika vakavasti. Jälkihommien jälkeen Mette pääsi vielä leikkimään ja tekemään seuraamista (valoa tunnelin päässä?) sekä paikkamakuuta. Ollaan ihan hurjaksi alettu, 15 sekkaa maataan jo.

Vielä viikonlopulta parit otokset kesätytöistä














Ja jos ei jotain hyvää, niin jotain huonoakin. Myrtin Mortti-pentu (Ikimuste) käväisi lonkka- ja kyynärkuvissa (aikaisemmin katsottu jo silmät ja polvet terveiksi) ei niin mukavilla uutisilla. Lonkat D/D ja kyynärät 0/0. Onneksi sentääs etuosa on kunnossa, mutta nuo lonkat. Harmittaa ihan vietävästi :( Toivottavasti lonkat ei ala Morttia vaivaamaan. Myös Ilpo (Ilmiskooppi) on käynyt röntgenkuvissa, lonkat C/B ja kyynärät 0/0. Pakko myöntää, että en olisi tuosta yhdistelmästä uskonut lonkkavikaa ilmenevän, mutta tämmöistä tää on. (Myrtillä ja Jojolla on molemmilla A/A -lonkat sekä Myrtin lonkkaindeksi on ollut 112 ja Jojon 113. Nyt on Mortin tuloksien jälkeen molempien indeksit tippuneet 106 ja 107.)